TIEDOTE

TIEDOTE

Kaukomaalaus Layer Group

 

 

Kaukomaalaus on nyt osa Layer Groupia

 

Layer Group on laajentanut toimintaansa voimakkaasti viime vuosina. Nyt yhtiö tulee ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille ostamalla Kaukomaalaus Oy:n, joka on yksi maan suurimmista maalausliikkeistä.

 

Kauko Turunen jättää nyt toimitusjohtajan paikan, mutta jatkaa vanhempana neuvonantajana Kaukomaalauksessa. Tässä roolissa hän tulee olemaan suurena tukena uudelle toimitusjohtajalle Jari Mikkoselle. Jarilla on 17 vuoden kokemus yhtiöstä ja hän nauttii henkilöstön, asiakkaiden ja koko organisaation luottamusta. Yhdessä Kauko Turusen ja koko henkilöstön kanssa meillä on vahva perusta Layer Groupin laajentumiselle Suomessa.

 

– Olemme ylpeitä, että Kaukomaalaus päätti liittyä Layer Groupiin ja kehittää suomalaista markkinaa kanssamme ja että sen aiemmista omistajista tulee nyt Layer Groupin osaomistajia heidän sijoittaessaan kaupan yhteydessä Layer Groupiin. Kauko Turunen ja Kaukomaalauksen tiimi ovat rakentaneet vakaan yhtiön, ja olemme iloisia, että kokenut ja yhtiön tulevaan menestykseen uskova Jari Mikkonen ottaa nyt ohjat toimitusjohtajana. Kauko Turusen pysyminen toiminnassa mukana mentorina ja neuvonantajana takaa johtotehtävien saumattoman siirtymisen, sanoo Layer Groupin konsernijohtaja John Strand.

 

–  Olemme iloisia mahdollisuudesta olla ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä osa Layer Groupia. Osaavan ja sitoutuneen henkilöstön, luotettavien yhteistyökumppaneiden ja skandinaavisen tietotaidon avulla pystymme kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaamme myös jatkossa sekä takaamaan edelleen, että ”laadulla on tekijänsä”, kuten mottomme kuuluu, sanoo Kaukomaalaus Oy:n perustaja Kauko Turunen.

 

Lisätietoja:

John Strand, toimitusjohtaja, Layer Group AB, p. +46 70 233 07 69, john.strand(a)layergroup.se

Kauko Turunen, vanhempi neuvonantaja, Kaukomaalaus Oy, p. 040 0368 811, kauko.turunen(a)kaukomaalaus.fi

Jari Mikkonen, toimitusjohtaja, Kaukomaalaus Oy, p. 040 030 5790, jari.mikkonen(a)kaukomaalaus.fi

 

Layer Group

Layer Group on Ruotsin suurin pintapalveluita tarjoava yritysryhmä. Layer Group koostuu alueellisesti johtavista yrityksistä, joilla on vahvat yrittäjät ja brändit. Toukokuussa 2020 perustettu konserni toimii valtakunnallisesti Ruotsissa ja Kaukomaalaus Oy:n oston jälkeen myös Suomessa. Layer Group tarjoaa sekä suurille että pienille asiakkaille kilpailukykyisiä palveluja pääasiassa maalaamisessa, rappauksessa, lattianpäällysteissä, laatoituksessa ja teollisuusmaaleissa.

 

Layer Groupilla on tällä hetkellä noin 1 600 työntekijää ja noin 200 miljoonan euron liikevaihto. Layer Groupin omistavat yrittäjät sekä pohjoismaiset sijoitusyhtiöt Litorina ja Bragnum Invest, jotka yhdessä ovat Layer Groupin suurin omistaja. Sijoitusyhtiöt Litorina ja Bragnum sijoittavat pieniin ja keskisuuriin pohjoismaisiin yrityksiin, joita ne kehittävät alansa johtajiksi yhdessä johdon kanssa.

Ota yhteyttä

Ammattimainen ja kokenut organisaatiomme pystyy tarjoamaan ratkaisun.

Pyydä tarjous ›

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä