Yritys

Yritys

Kaukomaalaus Oy 40 v

25.5.2021 tulee kuluneeksi tasan 40 vuotta yritystoiminnan aloittamisesta.

Suuret kiitokset Kauko Turunen! Ilman hänen sitkeyttään ja periksiantamattomuuttaan ei nyt juhlittaisi pyöreitä vuosia. Kiitos myös kaikille työntekijöille, jotka ovat mahdollistaneet tämän saavutuksen!

 

Linkissä tarkempi Historiikki yrityksen matkasta tähän päivään.

 

Yhden miehen sisulla yhdeksi Suomen johtavista maalausalan yrityksistä

Kaukomaalaus Oy sai alkunsa vuonna 1981, kun Kauko Turunen aloitti työt maalausurakoitsijana. Alku oli Kaukolla kivinen, mutta suomalaisella sisulla ja asiakaskeskeisellä asenteella tehty työ kantoi hedelmää ja yrityksen tie sai jatkua. Vuodesta 1989 alkaen toimeksiantoja toteutettiin kommandiittiyhtiönä, kunnes yritys muutettiin osakeyhtiöksi v. 1996.

Suuri toimija ammattimaisella asenteella

Tänä päivänä Kaukomaalaus toimii seitsemän eri maakunnan alueella. Sillä on siis alansa suurin toiminta-alue Pohjoismaissa, ja kehitys jatkuu. Yhtiön osaaminen kiteytyy erityisesti suurten ja vaativien projektien edellyttämään ammattitaitoon ja kokemukseen, jota on kertynyt jo neljänkymmenen vuoden ajan. Niissä menestyminen vaatii hyvin hoidettua organisaatiota, hyviä yhteistyökumppaneita, joustavuutta ja avoimuutta.

 

 

Esimerkin voimalla eteenpäin

Kaukon esimerkki  ahkeruus, joustavuus ja asiakaskeskeisyysohjaa organisaation toimintaa päivittäin. Se näkyy sekä positiivisena asiakaskokemuksena että oman ja muiden työn arvostuksena. Kaukomaalauksella työ tehdäänkin aina ammattiylpeydellä.

 

 Juuri siksi Kaukomaalaus tunnetaan yhteistyökumppanina, johon rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja seurakunnat ympäri Suomen luottavat.

Ota yhteyttä

Ammattimainen ja kokenut organisaatiomme pystyy tarjoamaan ratkaisun.

Pyydä tarjous ›

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä